Arnaud Desplechin – My Golden Days

Trois_souvenirs_de_ma_jeunesse_poster

Vi har ikke fundet en premieredato til denne her perle endnu, men det bliver nok først engang i det nye år. Men nu er Arnaud Desplechin* sluppet igennem nåleøjet til den mest selektive af alle de store festivaler, den i New York, og et af de mest elitære filmmagasiner, Film Comment (også hjemhørende i New York), har afsat plads til et interview med manden. Filmen havde verdenspremiere i Cannes og hedder ’My Golden Days’ på engelsk – og ’Trois souvenirs de ma jeunesse: Nos arcadies’ på fransk. Hvad i al verden skal vi kalde den på dansk? Og hvor tit læser man instruktørinterviews som dette her?

*Der er i skrivende stund ikke noget dansk Wikipedia opslag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: