Musikfilmene styrer i biografen

Musikfilmene styrer i biografen. ’Amy’ runder 60.000 biografbesøg. Og Janis Joplin venter lige om hjørnet.

I går torsdag rundede Asi Kapadias film om Amy Winehouse imponerende 60.000 solgte biografbilletter i Danmark – og den er fremdeles på repertoiret!

Og om blot to uger indtager endnu en stor stemme biograferne, når der er Danmarks-premiere på den anmelderroste ’Janis’ (med undertitlen ’Little Girl Blue’) om og med Janis Joplin. Amy Bergs filmportræt havde verdenspremiere på filmfestivalen i Venedig først i september. Her skrev det toneangivende branchemagasin Variety bl.a.: ’Et dybdeborende portræt, der med grundig research, intime privatoptagelser og rystende koncertklip matcher kvaliteten fra ‘Amy’.’ De øvrige branchemagasiner Screen Internationale, The Hollywood Reporter og IndieWire skrev også begejstret om filmen.

Både ’Amy’ og ’Janis’ er hjemtaget til dansk biografdistribution af Grand Teatret distributionsselskab Camera Film, som også stod bag forårets eventvisninger af filmen om et tredje medlem af den infamøse Klub 27, Kurt Cobain.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: