Born To Lose – a film about Lorenzo Woodrose

12188076_850266391753836_8861394678911743590_o

Så er der poster og trailer til ’Born to Lose’ – filmen om og med Lorenzo ’Guf’ Woodrose, frontmanden i Spids Nøgenhat. Her genkalder han sig sit første møde med bevidsthedsudvidelsen – hos tandlægen, høj på lattergas og med billeder fra Afrika kørende i tandklinikkens loft!

Tredive år senere falder han lyksaligt om på en mark under lyseblå himmel, mens smøgerne vælter ud af brystlommen. Netop de psykedeliske oplevelser er grundpillen i Spids Nøgenhats tilbageskuende syrerock, der nok er forankret i en svunden tid, men ikke desto mindre har vundet bred popularitet i de seneste år – noget, bandets pris som bedste live-navn til Danish Music Awards i høj grad vidner om.

’Born to Lose’ skildrer Woodrose og bandmedlemmernes forsøg på at håndtere den pludselige berømmelse uden at give afkald på det kunstneriske særpræg. Og at nyde livet i fulde drag, selv om ungdommen kun er et minde.

‘Born to Lose’ får biografpremiere den 2. december.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: