Sauls Søn

Son of SAUL_3

László Nemes tog Grand Prix i Cannes for ’Sauls søn’, hvis gribende helvedesridt fik en anmelder til at skrive, at den fik ‘Schindlers liste’ til at ligne ‘Hook’. Eller som Politikens Kim Skotte skrev: ‘En utrolig stærk film. Helt uden sentimentalitet og med en råt tilhugget dramaturgi båret af de konsekvente filmæstetiske valg.’ Filmens hovedperson, Saul, er del af en Sonderkommando, som mod lidt ekstra levetid udfører ‘betroet arbejde’ i krematorieovnenes nådesløse skær. Da Saul en dag graver en udåndende dreng frem af bunkerne af døde kroppe, beslutter han sig for at give barnet en værdig begravelse.

‘Uafrysteligt mesterværk.’ Claus Christensen, Filmmagasinet Ekko (6 stjerner)

Filmen får premiere den 25. februar 2016.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: