Marnie – Min Hemmelige Veninde

large-poster_560x800_FMrgtU_2_dk_1_17718_80572_505439_4

Den nye film af instruktøren af ‘Arriettys hemmelige verden’ kan risikere at blive den sidste film fra Studio Ghibli, der midlertidigt har indstillet produktionen af spillefilm. Hiromasa Yonebayashi var i øvrigt også key-animator på ‘Når vinden rejser sig’, ‘Oppe på Valmuebakken’, ‘Ponyo’, ‘Det Levende Slot’ samt animator på ‘Chihiro og Heksene’. Historien om Marnie er baseret på en engelsk roman af Joan G. Robinson fra 1967, der handler om den utilpassede pige Anna, der bliver sendt ud på landet i et forsøg på at forbedre sin opførsel. Her møder hun den blonde ensomme pige Marnie, der deler sine følelser med Anna – og senere også et tragisk mysterium, der sætter dybe spor i Annas personlighed. Ligesom med ‘Når Vinden Rejser Sig’ er der tale om et tema og en melankolsk handling, der både vil tale til yngre og voksne publikummer.
Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: