Paco de Lucía: La búsqueda

Paco_de_Luc_a_La_b_squeda-136157601-large

PREMIERE DEN 28. JULI.

I juni 2012 tog den spanske flamenco guitarist virtous Paco de Lucía ud på en 11-dages Europa turné. Hvad der begyndte som en rutinemæssig rejse som kunstner udviklede sig til at blive en indadvendt rejse gennem hans fortid, hans hukommelse, nøglen til hans revolution af flamenco musik. Den kom og gik på en symbolsk dag på turnéen ved daggry, hvor Paco og hans musikere afsluttede deres koncert, og blev rygraden til historien om en af det 20. århundredes mest betydningsfulde musikere. Dette er ikke kun en fysisk registrering af en turné med Paco de Lucía, men en rejse ind i hans sjæl: til erindringer, til de ting, der plager ham, der interesserer ham eller får ham til at grine højlydt. Ved hjælp af flashbacks og med sig selv som den eneste fortæller, tager Paco de Lucía et kronologisk kig på sit liv fra barndommen indtil de sidste dage i Mallorca, hvor han afsluttede den endelige promotion for hans sidste CD. Paco de Lucía døde den 25. februar 2014. Filmen får premiere i de danske biografer den 28. juli 2016.

https://vimeo.com/134769056

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: