Lady Macbeth

ladymacbeth_dkposter

PREMIERE DEN 26. OKTOBER

Debutanten William Oldroyd henter en berygtet russisk femme fatale til det 19. århundredes England. Helvede har intet raseri som en seksuelt frustreret ung kvinde fanget i et kærlighedsløst ægteskab med en impotent sadist, som dette noir-farvede historiske drama viser. Den britiske teaterinstruktør William Oldroyds sprøde debutfilm påberåber sig en velkendt pantheon af kvindelige litterære fredløse fra Madame Bovary til Anna Karenina til Lady Chatterley. ‘Lady Macbeth’ opererer mest inden for de etablerede periode konventioner, men trækker frisk blod fra antikke materialer takket være et subtilt nik til moderne race og kønsspørgsmål tilsat et heftigt skud af gotisk melodrama. Filmen havde verdenspremiere i Toronto og bør tiltrække et bredere publikum med sin forførende blanding af sex, mord, proto-feministiske undertoner og fabelagtige kjoler.

DANSK TRAILER:

INTERNATIONALE TRAILERE:

KLIP FRA FILMEN:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: