Publikum flokkes om ‘Min far Toni Erdmann’

toni

PRESSEMEDDELELSE

Det er ikke hverdagskost, at en tysk film præsterer over 10.000 solgte billetter i åbningsweekenden, men ’Min far Toni Erdmann’ ikke alene præsterede kunststykket, men kastede også masser af begejstrede publikumsreaktioner af sig.

At dømme ud fra reaktionerne ude i biograferne og på de sociale medier, så er de danske biografgængere pænt på linje med anmelderne, der gav filmen et af de bedste (hvis ikke det bedste) karaktergennemsnit, der nogensinde er kommet en film til gode herhjemme.

’Min far Toni Erdmann’ fik maksimale 6 stjerner i alle hovedmedierne, inklusive Politiken, Berlingske og Jyllands-Posten. Og magasinpressen fulgte med. Også Filmmagasin Ekko og Soundvenue landede på de 6 stjerner.

Da ’Min far Toni Erdmann’ havde verdenspremiere i Cannes i maj blev den i øvrigt den bedst anmeldte film nogensinde på festivalen – målt i stjerner og hjerter. Siden fulgte den internationale kritikersammenslutning FIPRESCI op med at tildele filmen festivalens kritikerpris – og siden fulgte så sammenslutningens årspris for bedste film 2016.

Selv Europa-Parlamentet elsker filmen, som man netop har tildelt årets LUX-pris.
’Min far Toni Erdmann’ kan ses i biografer landet over.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: