Happy End

PREMIERE DEN 28. MARTS

Der er sluppet meget få oplysninger ud om produktionen af den kommende Michael Haneke film ‘Happy End’. Det er dog blevet afsløret at filmen vil dreje sig om en velhavende fransk familie, der bor i et borgerligt område i det nordlige Frankrig, uvidende om den menneskelige elendighed, der udfolder sig i flygtningelejren i havnebyen Calais, få kilometer fra deres hjem. Mathieu Kassovitz har en hovedrolle i filmen sammen med Jean-Louis Trintignant og Isabelle Huppert – som Haneke tidligere instruerede sammen i ‘Amour’ – samt et væld af yngre, nye ansigter, herunder Loubna Abidar.

Isabelle Huppert har fortalt lidt om filmen til Variety:

“I haven’t seen the finished film yet. What I can say is that it’s about a family and the story takes place not far from the immigration camp in Calais. The minute people learned that everyone said that it’s about migrants and I said that isn’t the case. It’s about its own subject, the family, a very wealthy family. As always with Haneke in the broadest sense of the word it has a strong political dimension. It’s very critical of our world and civilization and it parodies the way that some people live and the way that others live.”

TRAILER:

KLIP FRA FILMEN:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: