Your Name

yourname

PREMIERE I DE DANSKE BIOGRAFER DEN 4. MAJ.

Mitsuha Miyamizu er en gymnasiepige, der længes efter at leve livet som en dreng i Tokyo. En drøm, der står i skarp kontrast til hendes nuværende liv på landet. I mellemtiden, inde i byen, lever Taki Tachibana et travlt liv som gymnasieelev, mens han forsøger at jonglere sit deltidsjob med sine studier og håbet om en fremtid som arkitekt.

En dag vågner Mitsuha i et værelse, der ikke er hendes eget og pludselig går det op for hende at hun lever drømmen om et liv i Tokyo – men i Takis krop! Andetsteds, befinder Taki sig ude på landet, hvor han lever Mitsuhas liv. I forfølgelsen af et svar på dette mærkelige fænomen begynder de to at søge efter hinanden.

Historien kredser om Mitsuha og Takis handlinger, som gradvist begynder at have en dramatisk effekt på hinandens liv, og væver dem ind i et stof holdt sammen af skæbnen og omstændighederne.

Filmen er instrueret af Makoto Shinkai.

INTERNATIONAL TRAILERS:

SOUNDTRACK:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: