120 slag i minuttet

120BPM

PREMIERE DEN 8. MARTS

’Jeg tror, at det er svært at elske en film mere end denne,’ udtalte juryformand Pedro Almodóvar, da Robin Campillons på én gang gribende, humoristiske og filmkunstnerisk prægnante drama havde verdenspremiere i Cannes, hvor filmen vandt både juryens Grand Prix og de internationale kritikeres pris. Filmens omdrejningspunkt er en gruppe aktivister i 1990’ernes Paris. AIDS-epidemien raser, mens myndigheder og medicinalindustri ser passivt til. Frustrationen vokser blandt aktivisterne i Act Up, som tvinges til at tage drastiske metoder i brug for at blive hørt. Og parallelt med det store drama, kæmper hver især med kærligheden, håbet og døden.

Camera Film har sikret dansk biografdistribution til Robin Campillos ‘BPM’.

Synopsis:

Det er begyndelsen af 1990’erne. Med AIDS, der allerede har krævet utallige liv i næsten ti år, kæmper aktivister fra gruppen ACT UP i Paris mod generel ligegyldighed. Nathan, en nytilkommer, får sin verden rystet af Sean, en yderliggående militant.

DANSK TRAILER:

INTERNATIONAL TRAILER:

SOCIAL:

https://twitter.com/stenkuth/status/942931017169547265

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: