En fremmed flytter ind

En fremmed flytter ind.jpg

PREMIERE DEN 14. SEPTEMBER

Amanda er enlig mor og bor i Hvidovre. Hun er egentlig ikke ude efter en ny kæreste, men en dag støder hun på Casper på Facebook. Tre måneder senere siger hun ja til en date, og her bliver Amanda smaskforelsket i den sjove og omsorgsfulde Casper, som også selv har en datter. Casper afslører, at han er arving til en af Danmarks rigeste familier, men også at det er en arv, han helst er foruden. Derfor virker det ikke så underligt, at det er ham, der ender med at rykke ind hos Amanda i hendes lille lejlighed. Men det er ikke kun Casper, der flytter ind, det samme gør et stort scenarie af intrigante familiemedlemmer og dramatiske venner, som via Facebook fletter sig ind i Amandas liv, indtil den dag telefonen ringer…. En Fremmed Flytter Ind er en dokumentarisk historie som baserer sig på Amandas virkelige oplevelser med Casper, som viser sig at være mange forskellige personer. Filmen bygger på den populære Third Ear podcast “I et Forhold Med…” De fleste af filmens medvirkende er virkelige personer, som i filmen spiller sig selv, mens Casper spilles af skuespilleren Esben Dalgaard.

TRAILER:

KLIP FRA FILMEN:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: