Grænse

PREMIERE DEN 27. SEPTEMBER

Vi kommer nok ikke uden om, at Ali Abbasi både er mere svensker og iraner, end han er dansker. Men han er uddannet instruktør fra Den Danske Filmskole for vores hårdt opsparede skattekroner, hans debutfilm ’Shelley’ – som Soundvenue kårede som den bedste danske film i 2016 – var dansk, og der er også danske penge i hans nye film ’Gräns’, hvor han fortsætter samarbejdet med vor nations gode folk som fotograf Nadim Carlsen og klipper Olivia Neergaard-Holm. (Soundvenue).

TRAILER:

PRÆSENTATION OG KLIP FRA FILMEN:

TWITTER REAKTIONER:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: