Lazzaro den lykkelige

PREMIERE DEN 2. MAJ / PRESSEMATERIALE

Dette er fortællingen om et møde mellem Lazzaro, en ung bonde så god, at han ofte forveksles med retarderet, og Tancredi, en ung adelsmand forbandet af hans fantasi. Livet i deres isolerede pittoreske landsby Inviolata domineres af den forfærdelige Marchesa Alfonsina de Luna, dronningen af cigaretter. En loyal pagt forsegles, når Tancredi spørger Lazzaro om at hjælpe ham med at orkestrere sin egen kidnapning. Denne mærkelige og usandsynlige alliance er en åbenbaring for Lazzaro. Et venskab så værdifuldt, at det vil rejse i tid og forvandle Lazzaro i jagten efter Tancredi. Den første gang i storbyen er Lazzaro som et fragment af fortiden tabt i den moderne verden. Det er Alice Rohrwachers tredje spillefilm.

DANSK TRAILER:

INTERNATIONAL TRAILER:

KLIP FRA FILMEN:

CANNES FILMFESTIVAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: