Fahrenheit 11/9

fahrenheit911_poster

PREMIERE DEN 22. NOVEMBER

‘Både insisterende, vigtig og kontroversiel.’ Kim Skotte, Politiken (4 hjerter) I 2004 instruerede Michael Moore dokumentarfilmen ‘Fahrenheit 9/11’, der stillede skarpt på den amerikanske præsident George W. Bush og hans fortrædeligheder i kølvandet på terrorhandlingerne den 11. september 2001. Filmen vandt Guldpalmen i Cannes og blev den mest sælgende dokumentar nogensinde. Nu er Moore så tilbage på den store scene med en indirekte opfølger til Guldpalmevinderen: ‘Fahrenheit 11/9’ handler om et USA i kløerne på en præsident, der får George W. Bush til at ligne den rene engel, Donald Trump – naturligvis præsenteret i Moores efterhånden klassiske stil: Galgenhumoristisk, vred og selvcentreret.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: