Dogman

dogman_plakat_low

PREMIERE DEN 28. FEBRUAR 2019

‘Dogman’ er instrueret af Matteo Garrone, der gav os den stærkt beslægtede ’Gomorra’. Hoved- og titelpersonen er hundeelskeren Marcello (spillet af den uforlignelige Marcello Fonte, der tog skuepillerprisen på Cannes-festivalen og siden også ved European Film Awards). Marcello ernærer sig som hundefrisør og lever i perfekt harmoni med de firbenede, men er mere udfordret på omgangen med de tobenede. Så naturligvis må det gå galt, da den tidligere bokser Simone dukker op og spreder frygt i lokalområdet. Folk aner ikke deres levende råd, men så må Marcello – om end noget modstridigt – tage affære.

TRAILER:

SOCIAL:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: