Memoria

🎟️ FIND BILLETTER HER

Thailandske Apichatpong Weerasethakuls prisvinder fra Cannes er et magisk, til tider helt hypnotisk værk, der vandt ‘Juryens pris’ i Cannes og blev udvalgt som Colombias Oscar-kandidat, for det er dĂ©r, at filmen er optaget. Tilda Swinton spiller orkidĂ©-entusiasten Jessica, som er pĂĄ besøg hos sin søster i Bogotá. En tidlig morgen vækkes hun af et voldsomt brag, men efterfølgende viser det sig, at hun var den eneste, som hørte lyden. Hvad der helt præcis er fat, forstĂĄr hverken hun eller publikum, men Jessica mĂĄ opklare gĂĄden – bl.a. sekunderet af en lydtekniker i byen og en arkæolog ude i junglen. Mysteriets udkomme skal vi ikke afsløre her, men Apichatpong Weerasethakul binder sløjfe pĂĄ sin vilde historie med en af de mest spektakulært, gĂĄsehudsfremkaldende slutsekvenser, der er set pĂĄ denne side af ’Breaking the Waves’.

🎞️ LÆS MERE PÅ BIOGRAF HER

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik pĂĄ et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s