Apolonia, Apolonia

Vinderen af hovedprisen på verdens største dokumentarfilm-festival, IDFA i Amsterdam. Lea Globs gribende livfrise – optaget over en periode på 13 år – er en coming-of-age historie og et eksistentielt dyk ned i en ung kvindes tanker om seksualitet, kunst, idealisme og kærlighed, som hun udlever og justerer dem op igennem sine tyvere. Med et anakronistisk bohememiljø og det parisiske kunstakademi som bagtæppe, følger vi unge Apolonia Sokols personlige og kunstneriske udvikling, fra den tidlige pleje af et ungt talent, til hun tager springet ud i den kommercielle kunstverden.

Premiere den 23. marts, 2023.

Biografer: Grand Teatret, Øst for Paradis, m.fl.

Ressourcer: BIOGRAF, kino.dk.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: